Kartoffelschmidt.dk

Du er her:   Hjem > Haven. > Opskrifter. > Skipper labskovs.

Skipper labskovs.

Frit fra Frk. Jensens kogebog anno 1936 på side 167.

 

Hvid skipper lapskovs af kalve eller okse bov til 4 sultne.

1/2 kg. kød koges mørt i vand, salt, 8 peberkorn og 2 lauerbærblade.

Tag kødet op, og skær det i tern, suppen gemmes.

Skræl ca. 1 kg kartofler, et par løg og skær det hele i tern, koges i suppen i en time.

Tilsæt kødet og kog videre til kartoflerne er næsten kogt ud og har jævnet lapskovsen.

Serveres med en klat smør, persille og purløg.

Til kan der serveres et stykke rugbrød med fedt og salt. Eller smør hvis man er fedt forskrækket :-)

 

 

 

 

 

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login