Kartoffelschmidt.dk

Du er her:   Hjem > Haven. > Opskrifter. > Carbonara.

Carbonara.

Saghetti alá Carbonara, med fløde.

Skær ca.200g rigtig god tørsaltet bacon i stykker og sprødsteg for svag varme.

Tag op og dryp af på køkkenrulle et øjeblik.

150g revet parmasan, 3 æg og ca. halvdelen af en 2½dl piskefløde piskes sammen.

Tilsæt bacon og rør igen, tilsæt resten af fløden sammen med masser af frisk kværnet peber.

Massen er fin lind med sorte kul stykker.

(I Italien hvor Carbonara kommer fra, fortælles det at retten oprindeligt var en af kul mine arbejdernes farovoritter)

Kog pasta, afdryp, tilbage i gryden igen.

Tilsæt halvdelen af massen og rør til massen begynder at jævne. Tilsæt resten rør sammen og server med lidt frisk grønt basilikum på toppen.

 

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login