Kartoffelschmidt.dk

Du er her:   Hjem > Haven. > Opskrifter. > Grydestegt kylling med agurkesalat og skilt sovs.

Grydestegt kylling med agurkesalat og skilt sovs.

Dansk sommer mad når det er bedst.

 

Agurkesalat.

En hel agurk snittes i meget tynde skiver og overhældes med salt og stilles i køleskab.

Efter ca. en time tages agurken ud, skylles let og ”knuses” med hænderne.

Tilsæt sukker og tildæk med dild eddike. ( Der skal lidt mere sukker til end du tror )

Efter endnu en time i køleren er agurkesalaten klar.

Salaten holder sig fint i køleren i 3-4 dage.

 

Kylling.

I en stegegryde med smør ( Smør, ikke et blandings produkt ) brunes kyllingen så den har en fin farve over alt. Giv dig god tid til at brune.

Tilsæt en smule grund suppe, salt og peber, simre med låg på. 

Når kødet slipper ved benene er kyllingen færdig.

Kyllingen tages op og fløde hældes i gryden, varmes hurtigt op, så fløden skiller. Kyllingen lægges tilbage i gryden.

Drys frisk persille over og server med nye kartofler ( vinter er det pillede aspargskartofler )  

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login