400 G. SKRÆLLEDE KARTOFLER
1 DL. PISKEFLØDE
2 DL. MÆLK
¼ REVET LØG
1 KRYDDERNILLIKE
¼ LAURBÆRBLAD
1 KNIPS TIMIAN
2 STRØGNE SPSK. MEL
20 GR. PARMESANOST ELLER MERE
HVIS MAN KAN LIDE DET
3 KVISTE PERSILLE, SKYLLET OG HAKKET
I CA. 20 MIN.,MEN DE MÅ FAKTISK IKKE KOGE HELT MØRE.
DE AFKØLES OG SKÆRES I IKKE FOR TYNDE SKIVER-
GEM MÆLKEBLANDINGEN.
LÆGGES I ET SMURT GRATINFAD LET ADSKILT OG PÅ SKRÅ-
2. SAUCEN.
TAG 4 SPSK. AF DEN KOLDE MÆLKEBLANDING OG RØR SAMMEN MED MELET
RESTEN AF BLANDINGEN BRINGES I KOG
OG JÆVNES
KOG GODT IGENNEM VED SVAG VARME
OG SIGT SAUCEN
DEN SMAGES TIL MED PARMESANOSTEN OG SALT OG PEBER
DET ER BEDST AT HÆLDE SAUCEN OVER KATOFLERNE, MENS DEN ER VARM,
DEN KAN SÅ BAGES MED DET SAMME ELLER GEMMES TIL GÆSTERNE ANKOMMER.
200 GRADER I CA. 20 MIN. TIL OVERFLADEN ER SMUK GYLDEN.
DRYSSES MED PERSILLE.
TIP.
SKRÆLLEDE MAJROER AF DE SMÅSLAGS KOGES MED
OG LÆGGES SOM SKIVER MELLEM KARTOFLERNE EVT.
MELLEM HVER TREDJE.
BITTE SMÅ TERNINGER AF ANSJOSER KAN TILSÆTTES SAUCEN TIL SIDST.
RIGTIG GOD FORNØJELSE
TOMMY DEN MADGLADE